Μασάζ Κυτταρίτιδας

Το μασάζ κυτταρίτιδας μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου απομακρύνοντας έτσι τις τοξίνες του σώματος.

45 Λεπτά

30 Ευρώ

1 Άτομο

45 Λεπτά

30 Ευρώ

1 Άτομο

Γιατί να επιλέξω Μασάζ Κυτταρίτιδας

Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει ειδικές εφαρμογές κινήσεων μασάζ στις περιοχές που υπαρχή ανάγκη. Με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση σε συνδυασμό με το μασάζ κυτταρίτιδας και τα ειδικά ελαία που χρησιμοποιούμε η κυτταρίτιδα μπορεί να εξαφανιστεί.

Ποτέ να επιλέξω Μασάζ Κυτταρίτιδας

Οι καταστάσεις και οι παράγοντες που μπορούν να δικαιολογούν το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας περιλαμβάνουν:

  1.  Εμφάνιση κυτταρίτιδας: Εάν έχετε ορατή κυτταρίτιδα στις περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί ή οι γάμπες, το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των αποθέσεων λίπους και στην εξομάλυνση του δέρματος.
  2.  Ανεπαρκής κυκλοφορία: Η κυκλοφορία του αίματος και η λεμφική κυκλοφορία μπορεί να παίζουν ρόλο στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία και να διευκολύνει την απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό.
  3. Ενίσχυση της επιδερμίδας: Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας αίματος και την παροχή θρεπτικών ουσιών στην περιοχή της κυτταρίτιδας.

Άλλες Υπηρεσίες

60 / 90

40/50 €

1 Άτομο

60 / 90

40/50 €

1 Άτομο

30

30 €

1 Άτομο

30

30 €

1 Άτομο

Scroll to Top